Camping

Minicamping Falkenborg is een gezellige camping waar het goed toeven is en waar je volop kun genieten van de natuur en de rust.

Op het één hectare grote campingveld zijn in totaal 25 plaatsen voor caravans, tenten, vouwwagens en campers. Er zijn diverse stroomaansluitingen en waterpunten op het veld aanwezig. Iedereen mag zelf een staanplaats uitzoeken. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar.

Historie

Het idee rondom minicamping Falkenborg is ontstaan in 2003. Op een rustige plek in buurtschap Lintvelde in Beltrum is na de beëindiging van de agrarische activiteiten een plek gecreëerd waar gasten kunnen genieten van een schitterende, rustige en gezellige omgeving.

De camping is gelegen in buurtschap Lintvelde ten noordwesten van het dorp Beltrum in de Achterhoek. In 1939 is de boerderij gebouwd. In 1978 hebben wij de boerderij overgenomen en voortgezet als varkenshouderij. In 2003 hebben we besloten om te stoppen met onze boerderij. De schuren zijn gesloopt en zo ontstond er een enorme ruimte.

Een natuurlijk aangelegde grote vijver was een grote wens, welke wij ook gerealiseerd hebben. Een minicamping beginnen leek ons een geschikt middel om meer mensen te kunnen laten genieten van de mooie plek in de natuur dat wij ontwikkeld hebben rondom ons huis. Stukje bij beetje hebben we een erg mooie, rustige plek gecreëerd waar je heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie.