[one_half]

Minicamping Falkenborg is gelegen in een veelzijdige omgeving.

[divider_line]

 

Minicamping Falkenborg is gelegen in het buitengebied van het mooie kerkdorpje Beltrum in de gemeente Berkelland.

Het is centraal gelegen tussen de volgende plaatsen:

In de directe omgeving van de camping zijn er vele gebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Op loopafstand ligt er “het Kooibos” en een beek genaamd “de Slinge”.

De Slinge was van oorsprong een rechte beek. Er zijn diverse aanpassingen verricht zodat de beek weer is gaan ‘slingeren’. Er zijn vispassages en natuurvriendelijke oevers aangelegd zodat er een dynamische beek is ontstaan waar vissen, maar ook vogels als het ijsvogeltje zich thuis voelen. Tevens zijn er fietspaden om de Slinge aangelegd, om zo goed te kunnen genieten van de natuur.

Natuurlijk zijn er in de verdere omgeving veel afwisselende fietsroutes, die u de mooiste plekjes van de Achterhoek laten zien. Voor meer informatie over fietsroutes in de omgeving van Beltrum, zie www.beltrum-online.nl.

[/one_half] [one_half_last]

[framed_box]

We hebben onze caravan van eind april tot eind mei op de camping gehad. De kindervakanties en de weekenden in deze maand hebben we genoten van Falkenborg! Wat een gastvrijheid, wat een rust!

De kinderen hebben het iedere minuut van de dag naar het zin gehad; zandbak, beachvolleybalveld, trampoline, bootje varen, en zwemmen in het zwembad!  Het sanitaire is van een uitzonderlijke kwaliteit. Heerlijke vloerverwarming  en netjes schoon. Het kampeerveld is zo groot dat je altijd veel ruimte om je heen hebt. Kortom een aanrader voor iedereen die (met kinderen) wil genieten van rust en ruimte!

– familie Braad

 [/framed_box]

[/one_half_last]

 

[divider_line]