[one_half]

Waarom kiest u voor camping Falkenborg?

[divider_line]

Bent u op zoek naar een gezellige minicamping waar het goed toeven is en waar u volop kunt genieten van de natuur en rust? Bij ons op de camping vindt u ruime zonnige plaatsen, in een rustige, bosrijke en mooie omgeving. Er zijn geen drukke wegen of spoorwegen dicht in de buurt.

[divider_line]

Historie

[divider_line]

Minicamping Falkenborg is gelegen in buurtschap Lintvelde ten noordwesten van het dorp Beltrum in de Achterhoek. In 1939 is de boerderij gebouwd. In 1978 hebben wij de boerderij overgenomen en voortgezet als varkenshouderij. In 2003 hebben we besloten om te stoppen met onze boerderij. De schuren zijn gesloopt en zo ontstond er een enorme ruimte.

Een natuurlijk aangelegde grote vijver was een grote wens, welke wij ook gerealiseerd hebben. Een minicamping beginnen leek ons een geschikt middel om meer mensen te kunnen laten genieten van de mooie plek in de natuur dat wij ontwikkeld hebben rondom ons huis. Stukje bij beetje hebben we een erg mooie, rustige plek gecreëerd waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

In de kapschuur hebben we een gedeelte verbouwd waar zich nu de sanitaire voorzieningen bevinden, voorzien van vloerverwarming, ruime douches en toiletten evenals een ruime gelegenheid voor de afwas.

[divider_line]

Camping

[divider_line]

Op het 1 hectare grote veld zijn in totaal 25 plaatsen voor caravans, tenten, vouwwagens en campers. Er zijn voldoende stroomaansluitingen en verschillende waterpunten op het veld aanwezig. Uiteraard mag iedereen zelf een plek uitzoeken om te staan. Tevens is er gratis draadloos internet (wifi) beschikbaar op de gehele camping.

Jong en oud voelt zich hier thuis. Op onze camping zijn voor kinderen volop avonturen te beleven zoals een eigen vlot bouwen welke ze kunnen uittesten in de grote zwem/visvijver. Tevens zijn er o.a. bootjes aanwezig, een volleybalveld, speeltoestellen, trampoline, tafeltennistafel en voetbalgoaltjes. Voor een gezin dus een perfecte camping waar de kinderen zich kunnen uitleven en de ouders lekker kunnen genieten van de rust.

Tevens is de locatie erg gunstig gelegen ten opzichte van een aantal fietsknooppunten en diverse fiets- en wandelroutes. Bent u uitgefietst maar heeft u nog energie over? Op onze camping hebben wij een jeu de boule baan en tevens materialen voor een gezellige wedstrijd klootschieten.

Uw fiets kan ondertussen in de overdekte fietsenstalling opgeladen worden voor de volgende fietstocht.

[/one_half]

[one_half_last]

 

[framed_box]

Leuke tijd gehad op jullie camping. Ruime camping alles erop en eraan. Voor de liefhebbers Jeu de Boules, beachvolleybalveld tevens ruime plaatsen en mooi uitzicht op de natuur. En niet te vergeten ’t is goed vissen en vangen.
Wij hebben genoten! Tot volgend jaar!
– Jan en Elly ter Haar uit Oss

[/framed_box]

 

[/one_half_last]

 

[divider_line]